طرح توجیهی گاو گوشتی 100 راسی سال 98 | پرواربندی گوساله 100 راسی

دسته بندي : طرح توجیهی وکارآفرینی » دام و طیور

طرح توجیهی پرواربندی گوساله 100 رأسی98

هدف از اجرای طرح توجیهی پرواربندی گوساله راه‌اندازی یک واحد پرورش گوساله پرواری به ظرفیت 100 رأس گوساله است. آخرین نگارش طرح توجیهی پرواربندی گوساله 100 رأسی مربوط به سال 98 می‌باشد و همه اطلاعات و محاسبات در سال 98 انجام‌شده‌اند.این طرح توسط کارشناسان باتجربه شرکت الماس طرح نوشته‌شده است و همه فاکتورهای اجرایی کردن طرح پرواربندی گوساله در این طرح در نظر گرفته‌شده است . فاکتورهای مهمی ازجمله سود پرواربندی گوساله ,جیره پرواربندی گوساله , خوراک گوساله پرواری ,برآورد جایگاه گوساله پرواری با اندازه و قیمت ساخت هر مترمربع در سال 98 و موارد دیگری که همه در طرح به‌طور کامل بر اساس قیمت‌های سال 98 محاسبه‌شده‌اند.


پرواربندی گوساله

طرح توجیهی پرواربندی گوساله

طرح توجیهی پرواربندی گوساله هزینه‌ها و سرمایه لازم برای راه اندازی یک واحد دامداری به ظرفیت تعیین‌شده را مشخص می کند، درواقع طرح توجیهی پرواربندی گوساله راهنمای اولیه برای شروع کسب‌وکار جدید در این حوزه است. پرواربندی به معنای چاق کردن با استفاده از خوراک، علوفه و جیره غذایی مشخص هست که هدف از آن تولید گوشت قرمز است. در طرح توجیهی پرواربندی گوساله معمولاً تولیدکنندگان، دام را با یک وزن مشخص (150-100 کیلوگرم) خریداری می کنند و وقتی به یک وزن مشخص (600-500 کیلوگرم) رسید به بازار عرضه می کنند. نوع تغذیه، نژاد گاو، محیط پرورش، رعایت موارد بهداشتی و اصول و فنون مدیریتی در پرورش گاو گوشتی مؤثر است.

بازده اقتصادی گاوداری

طرح توجیهی در تعیین بازده اقتصادی گاوداری بسیار مفید و مؤثر خواهد بود و سبب می شود از ضررهای مالی جلوگیری شود.برای تعیین بازده اقتصادی طرح توجیهی پرواربندی گوساله باید گزینه هایی مثل درآمد، قیمت تمام‌شده، سود نا ویژه، سود ویژه، نقطه سربه‌سر تولید و بر اساس آن‌ها دوره بازگشت سرمایه و نرخ بازدهی سرمایه محاسبه شود. با توجه به افزایش قیمت گوشت قرمز و افزایش قیمت دام شاید عده‌ای فکر کنند که پرورش گاو گوشتی سوددهی بالایی دارد درصورتی‌که در کنار آن هزینه‌های اولیه از قبیل خوراک و کنسانتره گاو، دارو و تجهیزات موردنیاز نیز افزایش‌یافته است. ازاین‌رو در طرح توجیهی پرواربندی گوساله باید هر یک از عوامل ذکرشده به‌صورت دقیق محاسبه شود. معمولاً بالا بودن دوره بازگشت سرمایه و کم بودن نرخ بازدهی نشان می دهد که بازده اقتصادی گاوداری پایین است و فرد باید میزان ریسک پذیری خود را با استفاده از این عوامل مدنظر قرار دهد.

 

طرح توجیهی پرواربندی گوساله
مشکلات گاوداری

گاوداری یکی از شغل های پرخطری است که ممکن است با مشکلات غیرقابل‌پیش‌بینی زیادی روبه رو شود. در طرح توجیهی پرواربندی گوساله این مشکلات باید مدنظر قرار گیرد.پرواربندی گوساله

عمده مشکلات پرواربندی گوساله می‌تواند به شرح زیر باشد:

1- مرگ‌ومیر گاوها به دلیل بیماری
2- بدهی های بانکی و بالا بودن نرخ سود وام های بانکی
3- نقدینگی پایین
4- بالا بودن هزینه های اولیه مثل قیمت خوراک و کنسانتره دام
5- عدم رعایت اصول فنی در تغذیه دام ها (در پرورش گاو حتماً باید اصول علمی تغذیه و درصد جیره-بندی رعایت شود تا از اختلالات تغذیه ای و بروز انواع بیماری ها جلوگیری گردد.)
6- کاهش قیمت گوشت
7- بالا بودن قیمت دارو و هزینه های دامپزشکی
8- هزینه های سنگین نگه داری

ازاین‌رو افرادی که می خواهند به پرورش گاو پر تولید صنعتی بپردازند حتماً باید در طرح توجیهی پرواربندی گوساله مشکلات زیر را مدنظر قرار داده و قبل از هر اقدامی اطلاعات و شناخت لازم از بازار و شرایط محیطی منطقه و نوع و نژاد گاوها کسب کنند و با افرادی که در این رابطه تجربه‌دارند مشورت کنند.

مشکلات پرواربندی گوساله

هزینه احداث گاوداری گوشتی

در طرح توجیهی پرواربندی گوساله تمامی هزینه‌ها باید به‌صورت دقیق مشخص شود تا به فرد در تصمیم‌گیری کمک کند.انواع هزینه های احداث گاوداری گوشتیکه حتماً باید در طرح توجیهی پرواربندی گوساله ذکر شود عبارت است از هزینه های سرمایه گذاری ثابت و هزینه های جاری و سرمایه در گردش
هزینه های سرمایه گذاری ثابت شامل زمین، محوطه سازی، ساختمان و سالن های نگه داری و پرواربندی گوساله، بهاربند،آخور، انبار و قرنطینه،ماشین‌آلات و وسایل نقلیه، تأسیسات و تجهیزات و لوازم اداری است.

هزینه های جاری و سرمایه در گردش نیز عبارت است از مواد اولیه که شامل خرید دام تهیه خوراک و جیره غذایی، حقوق و دستمزد افراد، هزینه های تعمیر و نگه داری و سوخت و انرژی شامل برق، گاز و آب است.هزینه احداث گاوداری گوشتی بر اساس ظرفیت و تعداد رأس گاو متفاوت است که در ابتدا باید تعداد گاو پرورشی در طرح توجیهی پرواربندی گوساله مشخص شود و بر اساس آن هزینه ها محاسبه گردد. به‌طور مثال برای 100 رأس گاو در سال 98 حدوداً یک میلیارد تومان هزینه ی ثابت و 800 میلیون هزینه در گردش نیاز است.

وام تأسیس گاوداری

با توجه به اینکه گاوداری یکی از شغل هایی است که نیاز به سرمایه اولیه بالایی دارد (معمولاً بالغ‌بر 800 میلیون تومان) بیشتر از 90 درصد افراد اقدام به گرفتن وام تأسیس گاوداری می‌کنند که همه‌ساله از طرف وزارت جهاد کشاورزی، بانک کشاورزی و صندوق توسعه ملی مبلغ به خصوصی برای این فعالیت اختصاص داده می شود. مراحل گرفتن وام به این صورت است که افراد ابتدا باید با نوشتن طرح توجیهی پرواربندی گوساله و داشتن زمین و شرایط لازم به مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان محل اجرای طرح مراجعه نمایند و درخواست وام دهند.

این اقدام آن‌ها سپس توسط کارشناس سرمایه گذاری در معاونت برنامه‌ریزی و امور اقتصادی بررسی می شود که اگر تائید شد و طرح توجیهی پرواربندی گوساله بازده اقتصادی داشت طرح را به بانک برای گرفتن تسهیلات معرفی می نماید، در صورت تائید بانک تسهیلات پرداخت می شود. در این رابطه داشتن زمین، نیاز منطقه به فعالیت مدنظر، شرایط بازار و توجیه‌پذیر بودن طرح ازنظر مالی و اقتصادی بسیار مؤثر است.

آخرین نگارش طرح توجیهی گوساله پرواری 100راسی مربوط به سال 98 می باشد و همه اطلاعات و محاسبات در سال 98 انجام شده اند.

فهرست مطالب موجود در طرح توجیهی پرواربندی گوساله نگارش سال 98:

برآورد زمین  یا مکان مناسب برای طرح توجیهی پرواربندی گوساله
برآورد محوطه سازی های لازم
برآورد هزینه ساخت و ساز و یا تعمیر سالن پرواربندی گوساله
برآورد هزینه خرید و لیست ماشین آلات و تجهیزات
برآورد تاسیسات عمومی و تجهیزات (تاسیسات)
برآورد وسایل حمل و نقلبرآورد تجهیزات لازم برای طرح توجیهی پرواربندی گوساله
برآورد آب ،برق ،سوخت مصرفی
برآورد هزینه تعمیرات ونگهداری
برآورد حقوق و دستمزد نیروی انسانی

برآورد هزینه ثابت
برآورد هزینه های سرمایه ای
برآورد هزینه قبل از بهره برداری
برآورد سرمایه در گردش مثل خرید دام تهیه خوراک و...
برآورد نحوه سرمایه گذاری کل طرح توجیهی پرواربندی گوساله
 برآورد هزینه استهلاک پس از اجرای توسعه :
برآورد هزینه تولید سالیانه

برآورد قیمت تمام شده
قیمت فروش
درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد سود و زیان ویژه
برآورد سرمایه ثابت سرانه
برآورد کل سرمایه گذاری سرانه
برآورد نرخ بازدهی سرمایه
برآورد دوره برگشت سرمایه
برآورد درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد ارزش افزوده خالص و نا خالص و نسبت های آن

 
طرح موجود در مکانی به مساحت 3000 متر مربع و دارای فایل ورد و پی دی اف می باشد. (pdf - word)

دسته بندی: طرح توجیهی وکارآفرینی » دام و طیور

تعداد مشاهده: 3349 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

تعداد صفحات: 25

حجم فایل:637 کیلوبایت

 قیمت: 30,000 23,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی: